Добре дошли в нашия магазин!

Facebook / Twitter / Google+

 
<iframe src="//www.facebook.com/plugins/follow?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FEcostyle.BG.Ltd&amp;layout=standard&amp;show_faces=true&amp;colorscheme=light&amp;width=450&amp;height=80" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:450px; height:80px;" allowTransparency="true"></iframe>

 

 

 

Промоционални оферти

Нашето предложение за Вас!

Възползвайте се от намалените цени за тези продукти и направете на себе си или на свои познати полезния подарък.

Пробен комплект плюшени пелени/гащички, универсален размер за 86.90 лв

Пробен комплект - всичко в едно, универсален размер за 99.90 лв

Пробен комплект - бамбукови пелени, универсален размер за 99.90 лв

Skype

My status

Производители

"Топалов и архитекти" ЕООД

За мнокократните пелени на Bambinex

Дата: 2016-11-06

Bambinex  Естествената мекота на бамбука

Днешните многократни пелени нямат нищо общо със старите тензухени парчета, които често създаваха проблеми. Бяха направени много подобрения, така че новите многократни пелени все по-често са предпочитани от много родители. И с пълно право ... тъй като предимствата им са многобройни.  Bambinex предлага иновативна технология, която ви привлича с многото си уникални преимущества.

Ако изберете Bambinex, пелените ще се превърнат в начин да да подсигурите на бебето си оптимална защита и максимален комфорт от рождението му.

Защо Bambinex?

·         Единствената марка, която затваря цикъла: от обработка на преждата, изплитането, боядисването, изработката на крайния продукт - всичко се прави на едно място, контролът се осъществява от началото до края.

·         Всеки компонент е първокачествен, текстилът, както и пелените, се сертифицират ежегодно с Oekotex 100, клас 1 (за бебета).

·         Качество, надеждност, удобство, икономичност, екологичност.

·         Повече от 4 години бамбуковите пелени са награждавани от майките в Англия, универсалните непромокаеми гащички са считани за най-добри, а серията Basic Line печели за втори път наградата за иновации.

·         Гаранцията на пелените е минимум 300 изпирания (при спазване на инструкциите за употреба). 

·         С пелените универсален размер инвестирате еднократно, нямате нужда от други размери от раждането до приучаването към гърне.

·         Високи стандарти за качество (по отношение на тъканите и изработката), надеждност, издръжливост, лесна употреба, ефикасност. Вземете продуктите в ръце и се уверете сами.

 

 

Пелените BASIC LINE се състоят от::
- Външни непромокаеми гащички.
- Абсорбиращи подложки, налични в 2 размера.
- Попиваща хартия. Употребата й е препоръчителна, но и задължителна, ако ползвате крем против подсичане.


• Нагласете непромокаемите гащички съобразно теглото на вашето бебе (те са с универсален размер, вие трябва да закопчаете копченцата на нужното ниво).


• Пъхнете абсорбиращата подложка в предното джобче на гащичките. Използвайте размер  S1 за бебета с тегло от 3.5 до 10 kg, S2 за бебета с тегло над 10 kg.


• Уверете се, че сте наместили правилно подложката.Тя се придържа и от ластика на кръста на гащичките.


• Поставете парче попиваща хартия върху подложката. Това е задължително, ако ползвате крем против подсичане. Иначе кремът ще замърси тъканта и ще намали попиваемостта й. Може да ви е много трудно да отстраните това замърсяване.


• Положете бебето върху пелената, залепете велкро лепенките, без да пристягате прекалено. Уверете се, че нищо не стърчи от гащичките.


• При смяна, отлепете велкро лепенките, сложете замърсената подложка за пране в съд с капак, изтърсете хартиената подложка в тоалетната или я изхвърлете в тоалетната.


• Почистете бебето си. Вземете чиста подложка и ново парче попиваща хартия. Наместете и закопчайте гащичките.


Забележка: Не е нужно да сменяте гащичките при всяка смяна на подложката. Ако са влажни, само ги забърсвате. Те може да се подменят на 3 до 5 смени на подложките. 
 

Инструкции за употреба


http://www.ecostyle.bg/category/12/instruktsii-za-upotreba.html

 

Пелените от серията "БАМБУК" на Bambinex са изработени от естествени бамбукови нишки. Бамбукът се отглежда лесно и расте бързо без помощта на пестициди и торове. Не изтощава почвата. Един наистина вълшебен продукт.

Притежава естествени противобактериални и анти-алергични свойства

 

Той е изключително мек и има лечебни свойства.


Абсорбира до 70-80% повече от памука.


Съхне с 20% по-бързо.


Бамбукът запазва уникалните си качества дори след честа употреба и пране. Влагоабсорбиращите му свойства дори се увеличават при повече изпирания.


Многократната бамбукова пелена се състои от 4 части: непромокаеми гащички, вътрешна пелена, попиваща подложка, абсорбираща хартия

a) Непромокаеми гащички: задължителни през нощта, при пътуване или гости. При останалите случаи не винаги е нужно да слагате непромокаемите гащички, освен ако бебето ви не се подмокря често.

b&c) Вътрешната пелена и попиващата подложка са направени от бамбукова прежда и се използват заедно за постигане на максимално попиваемост. Попиващата подложка трябва да абсорбира повечето влага, като пелената остава относително чиста. 

d) Абсорбиращата хартия е целулозна хартия, която първа абсорбира течностите и твърдите вещества.


Външни непромокаеми гащички

Непромокаемите гащички са със състав: покритие от 100% микрофибърно полиестерно жарсе и вътрешност от 100% ламинирана полиуретанова мембрана. Препоръчва се употребата на полиуретан в детските продукти пред  PVC, поради неутралността му, биоразградимостта и възможността за дишане. Микропорестата му структура пропуска въздуха, но задържа влагата.


Универсален размер: от раждане до приучаване към гърне. Може да се комбинира с всички видове абсорбиращи пелени BAMBINEX.  Едно ефективно и много икономично решение.


Инструкции за употреба


http://www.ecostyle.bg/category/12/instruktsii-za-upotreba.html

Количка

Количката е празна.

Нашите партньори